Bryllupsmesse 15.september

Blogg bilde

Grønsand Gjestegård er det ideelle stedet for å arrangere gårdsbryllup! Vi ønsker oss flere bryllup, og vil gjerne presentere stedet og mulighetene for dere som går i gifte-tanker eller andre interesserte. Se program her.

Vi arrangerer derfor vår første bryllupsmesse, og er stolte av å presentere både Grønsand Gjestegård og våre samarbeidspartnere som vil være til stede på messen. Det blir stemning, underholdning, smaksprøver, gaveposer og mye spennende å se ! Det vil også være mulighet til å få gode tilbud på bryllup på Grønsand Gjestegård i 2014 og 2015

Billetter ved inngang kr 150,- pr stk som innebærer aperitif,mini-konsert, stor motevisning, smaksprøver, gavepose og gode tilbud !

BILLETTER OG TREKNING AV BRYLLUPSKAKE FRA CONDELICA

Ved å forhåndsbestille billetter på booking@gronsand.no eller på tlf 91 60 22 21 og møte opp på messe-dagen, er dere med i trekningen av en bryllupskake til en verdi av 2500,- Det er kun de som melder seg på og som kommer på messen som er med i denne trekningen.

 

 

Hei!
Grønsand er en vakker gård på Storsandtoppen i Hurum. Store åpne arealer inne og ute ønsker velkommen til sammenkomster av alle slag.

I denne bloggen skal vi bringe deg stemninger, nyheter og informasjon om hva som skjer på Grønsand gjennom året.

Du må gjerne sende oss innspill på mail til post@gronsand.no eller en forespørsel til booking@gronsand.no.

Følg oss på Facebook

hand

Populære innlegg:

Blogg bildeVelkommen til Grønsand!


Blogg bilde17. mai på Grønsand


Blogg bildeHva kan vi tilby?


 

Kategorier

Aktiviteter Populære innlegg