Bryllupsmesse 15.september

Blogg bilde

Grønsand Gjestegård er det ideelle stedet for å arrangere gårdsbryllup! Vi ønsker oss flere bryllup, og vil gjerne presentere stedet og mulighetene for dere som går i gifte-tanker eller andre interesserte. Se program her.

Vi arrangerer derfor vår første bryllupsmesse, og er stolte av å presentere både Grønsand Gjestegård og våre samarbeidspartnere som vil være til stede på messen. Det blir stemning, underholdning, smaksprøver, gaveposer og mye spennende å se ! Det vil også være mulighet til å få gode tilbud på bryllup på Grønsand Gjestegård i 2014 og 2015

Billetter ved inngang kr 150,- pr stk som innebærer aperitif,mini-konsert, stor motevisning, smaksprøver, gavepose og gode tilbud !

BILLETTER OG TREKNING AV BRYLLUPSKAKE FRA CONDELICA

Ved å forhåndsbestille billetter på booking@gronsand.no eller på tlf 91 60 22 21 og møte opp på messe-dagen, er dere med i trekningen av en bryllupskake til en verdi av 2500,- Det er kun de som melder seg på og som kommer på messen som er med i denne trekningen.

 

Legg inn en kommentar

17. mai på Grønsand

Blogg bilde

17. mai i fjor var en flott dag på Grønsand med masse mennesker, aktiviteter, tale og sang. Vi gjentar suksessen i år i samarbeid med Storsand Vel. Fullstendig program kommer, men arrangementet starter ikke før skolene er ferdig med sitt.

Legg inn en kommentar

Hva kan vi tilby?

Blogg bilde

Aktiviteter på Bjønnåsen

Hester og Bjønnåsen Grilling Bjønnåsen

 

Legg inn en kommentar

Velkommen til Grønsand!

Blogg bilde

Vårsola skinner, men fortsatt mye snø på Grønsand. Vakkert uansett. Får vi flere dager med varmegrader og sol fremover, kan kaffen snart nytes i solveggen!

Bilde2

Legg inn en kommentar

 

Hei!
Grønsand er en vakker gård på Storsandtoppen i Hurum. Store åpne arealer inne og ute ønsker velkommen til sammenkomster av alle slag.

I denne bloggen skal vi bringe deg stemninger, nyheter og informasjon om hva som skjer på Grønsand gjennom året.

Du må gjerne sende oss innspill på mail til post@gronsand.no eller en forespørsel til booking@gronsand.no.

Følg oss på Facebook

hand

Populære innlegg:

Blogg bildeVelkommen til Grønsand!


Blogg bilde17. mai på Grønsand


Blogg bildeHva kan vi tilby?


 

Kategorier

Aktiviteter Populære innlegg